Dubai – Amsterdam

Geplaatst op zaterdag 26 september 2015 door Marcel
Posted from Waddinxveen, Zuid-Holland, The Netherlands.

Een beetje vertraagd maar dan bij deze alsnog de afsluitende post van dit jaar! Ik had aangegeven dat ik er donderdag nog wel even een post uit zou sturen, maar we hebben die dag echt niets gedaan dus ik had maar 3 foto’s.

Dit is namelijk de gehele dag ons uitzicht geweest, maar dan ook echt de hele dag 🙂 Hebben daar iets van 8 uur gelegen, in de schaduw, drankje erbij en af en toe zwemmen.

De laatste foto uit Dubai, vanaf ons balkon. Dag Dubai, tot de volgende keer! Wil hier namelijk best nog een keer naar toe!

Ik heb geen foto’s van het avondeten gemaakt, we hadden plannen om naar Rhodes Twenty 10 te gaan, het nummer 1 restaurant van heel Dubai volgens TripAdvisor. En dat zit ook gewoon in ons hotel! Maar die was vol toen we er waren 🙁 Misschien hebben we daar niet zo goed over nagedacht dat een restaurant wat op de eerste plaats staat van hÊÊl Dubai best eens volgeboekt zou kunnen zijn 🙂

Maar goed, vervolgens zijn we naar een ander restaurant in het hotel gegaan, een Italiaans restaurant waar ik de naam nu al van kwijt ben en waar het eten niet de moeite waard was om over naar huis te schrijven.

Na een avond hangen op de hotelkamer en meerdere James Bond films te hebben gekeken, werden we om 03:30 uur opgehaald bij het hotel door Emirates. Eenmaal op het vliegveld aangekomen waren we de enige daar.

Een spookvliegveld, er liep echt niemand.

De Emirates Business Lounge op Dubai 🙂

Ook lekker druk!

Eindelijk gaan we het vliegtuig in, wederom een A380. Wij mochten nu wel de trap omhoog nemen, hoppa naar de Business Class 🙂

“Mr. Beringer, this is your seat” zegt de stewardess. “Danku!” roep ik terug en ga gelijk zitten 🙂

Een eigen barretje met drankjes, een 20″ tv, eigen stopcontacten, uitgebreide menukaart…

Natuurlijk ook een eigen iPad om alles te bedienen!

Voldoende beenruimte 🙂

En van je stoel kun je natuurlijk een soort van volwaardig bed maken met de druk op een knop.

Daar gaan we, terug naar Nederland. De vlucht duurt een kleine 7 uur maar zoals ik er nu bij zit hier mag het wat mij betreft ook wel 12 uur duren.

Er zit zelfs een bar in het vliegtuig, met lekkere zitjes, hapjes en drankjes. Nou, ik ben overtuigd hoor! Als ik vanaf nu ergens heenvlieg en het is niet via Emirates en/of met dit toestel en klasse dan ga ik niet meer! Dus de kans is groot dat ik nergens meer kom 🙂

De uren vliegen voorbij! Letterlijk en figuurlijk, en voor we het weten zijn we al boven Nederland. De piloot roept om dat het licht bewolkt is en 15 graden, heerlijk zeg, klinkt misschien gek maar die 15 graden zijn zo ontzettend lekker vergeleken met het benauwde weer in Tokyo en de loeihete temperaturen in Dubai.

Veilig geland, koffers van de band gehaald en lekker buiten nemen we nog 1 laatste foto van onze vakantie.

Vrijdagavond stort ik in, traditiegetrouw heb ik de laatste dag de stopwatch aangezet. Deze gaat nu uit, bij mij gaan de lichten ook uit…

Het was wederom een waar genoegen om elke dag onze verhalen met jullie te delen. Het zit er alweer op, bedankt voor alle reacties weer! We hopen dat jullie er net zoveel plezier aan hebben beleefd als wij. Wellicht heb je nog wat opgestoken in de vorm van tips mocht je ook op deze plekken komen. De belangrijkste tip die wij voor je hebben: Ga niet naar Japan 🙂

Dit was hem voor 2015. Nogmaals bedankt allemaal!

Groeten,

Marcel & Bart

さようãĒら


9 Reacties op “Dubai – Amsterdam”

 1. Bram says:

  Welkom thuis gents. Was weer leuk om jullie op deze manier te volgen.
  Wat een vliegtuig zeg!

 2. Manon says:

  Welkom thuis heren en wederom bedankt dat wij op deze manier weer mochten meegenieten van jullie vakantie!

 3. Jessica says:

  Uhhh Marcel, ben je er weer????

  Grapje mannen!! Fijn dat jullie weer terug zijn!!

  Elke dag heb ik genoten van jullie avonturen en mooie verhalen. Super dat jullie de zon hebben meegenomen.

 4. Den-man says:

  Bedankt voor het delen van jullie vakantie. Het was zoals altijd een voorrecht om de culinaire hoogstandjes en sjieke hotels to mogen bewonderen!!

 5. Ellen says:

  Ik ga jullie weer missen! Was super om jullie weer te volgen. Bedankt voor de geweldige verslagen en foto’s! Welkom terug in het aangename Nederland. En bizar… wat een vliegtuig!! Zo wil ik ook eens vliegen..

 6. Debbie says:

  Jij/jullie bedankt voor het meebeleven van jullie vakantie. Het was weer leuk om te lezen en om elke dag naar uit te kijken. Mooie, gekke, ‘lekkere’ foto’s en verslag met een grote dosis humor maakten het helemaal af! Hopelijk tot volgend jaar!

 7. Wilma says:

  Dat zoiets allemaal kan in een vliegtuig, geweldig.
  Ik heb genoten van jullie verhalen, bedankt.
  Ook fijn dat jullie weer thuis zijn.

 8. pierre noir says:

  mannen! welkom terug!
  heb genoten van jullie dagelijkse verslagen. maar kan niet wachten om jullie in Ede weer in de armen te sluiten 😉
  Japen.. hmmm.. duidelijk lijkt me..

  maar als elk jaar weer, te gekken plaatjes van copieuze maaltijden en luxe hotels – dus top!

 9. Ben & Loes says:

  Welkom thuis Marcel en Bart,
  Het was weer top jullie vakantie, de prachtige Hotels het smakelijke eten
  de schitterende foto’s de verslagen grandioos, en dan dat vliegtuig kan me
  voorstellen dat je met minder geen genoegen meer neemt.
  nogmaals bedankt voor alles.

You must be logged in to post a comment.